lauantai 30. heinäkuuta 2011

Erivärikynnet :)

Nyt on jäänyt kynsihommelit vähemmälle, mutta tässä nyt tämänhetkiset räpellykset.
Koska en osannut päättää mitä väriä laittaisin, laitoin sitten vähän kaikkee... On color clubin neonvärejä ja nfu:n ja make up storen holoa + nfu:n lastulakkaa kaiken päällä. Zoyan hopeahileistä lakkaa löytyy myös ja kaiken kuivatti jälleen seche vite :)

tiistai 26. heinäkuuta 2011

Zoya charla

Pakkohan se ihanuus oli kynsille laittaa heti illalla :)
Aamulla kotin saada kuvattua, ensin pihalla kännykällä ja kaikissa lakka näytti siniseltä, pöh. Hetki sitten kuvasin kunnon kameralla parvekkeella ja näyttää vähän enemmän siltä miltä pitääkin. Mutta ei tuota mahtavuutta millään saa kuvaan vangittua...

maanantai 25. heinäkuuta 2011

Zoya ja lcn

Aamulla ihailin Charming Nailsin postausta Zoyan Charla lakasta ja voi että, mä löysin samantien itselleni samaisen lakan <3
Lähdin ostamaan koiranruokaa ja ajattelin piipahtaa läheiseen kauneushoitolaan samalla. Olen sieltä omistamani 3 zoyaa ostanut ja ihanaa, oli juuri tuo väri hyllyssä. Kyllä voi pieni ihminen olla onnellinen kynsilakasta ;)
Samalla tarjouskorista otin 2 lcn:n pikkulakkaa, numerot 156, joka on tuommoinen omituisen värinen duochrome, jota en varmasti ikinä saa kuviin vangittua.. ja väri110, tuommoinen perus vaalea. En ole lcn:n lakkoja käyttänyt, ainoastaan päällylakkoja (diamond power ja super hardener) jotka ovat loistavia ja sitten mulla on kynsiöljy myös, sekin on ihana! Mutta kuva noista aarteista:

sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Sinistä :)

Nyt oli pakko laittaa sinistä, että sain käytettyä MiMaxilta saatua koristeteippiä!
Lakoista en ottanut kuvaa ja ehdin ne jo takas laatikkoon tunkemaan, mutta käytin color clubin sitä tuoksuvaa sinistä ja nfu oh52 ja hitunen color clubin glittersinistä. Niin ja MiMaxista ostettuja hologrammihileitä ja seche viteä kuivattelemaan :)
Kuvissa ei näy tuo nufun ihana välkehdintä...

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Britta osa2 :)

Pakkohan mun sitten oli vähän töpötellä violettia brittan päälle, kun ensin olin sitä päivän pelkilteen ihastellut :)
Mun color clubin se glitterlila on ihan loppu, ohentajalla koitin loppuja saada pullon seinämistä irti :D Täytyis varmaan tilata uusi...

Hologrammia

Ensiksi, kiitokset jälleen uusille lukijoille ja "vanhoille" tottakai :) Kyllä se vain niin piristää ja ilahduttaa huomata, että muitakin kiinnostaa mun kynsihommelit :)

Olen pitkään katsellut make up storen hologrammilakkoja ja eilen oli sitten ihan pakko Britta ostaa :D
Ostin sen aluslakankin, jos siitä jotain apua olisi...  vapaa valinnasta vielä mukaan tarttui kone helsinki lakka, mikälie violettikimaltava.
Laitoin nyt vaan tuota Brittaa ja mietin mitä siihen päälle lisäisin, vai lisäänkö mitään. Kuvat kuitenkin:
Tässä ostokset

Ulkona pilvisellä säällä

Sisällä, salamalla

torstai 21. heinäkuuta 2011

Ystävän kynnet

Lakkasin tänään ystäväni kynnet, joka olikin paaaaljon hankalampaa kuin omien väkertäminen :D Mutta mukavaa puuhaa oli kyllä :)
Hän halusi mustavalkoiset, joten koitin samaan tyyliin tehdä, kuin ne omatkin tuossa taannoin.
Tässäpä siis kuvaa:

Lakkoina käytettiin dependin jotain valkoista, mavalan kimallemustaa, dependin linereita, seche viteä kuivattamaan.

Fimojen kokeilua

Aikani tuijoteltuani uusia aarteitani, päätin tehdä saman, mitä monet monet muut mua ennen; liukuvärjätyt kynnet hedelmillä koristeltuna :) Aika herkulliset kieltämättä, mutta en kuitenkaan ihan tyytyväinen ole..
Kokeilin illalla uusia siveltimiäni ja totesin, ettei musta taiteilijaksi vielä ole...harjoitella täytyy ja paljon, jos haluan jotain hienoa saada aikaiseksi :D
Nyt jo koitan miettiä, mitä seuraavaksi... Ideoita otetaan vastaan ;)
Tällaiset sain aikaiseksi

Tässä toinen käpälä

Näin paljon tarvittiin lakkoja:)

Ihania uusia aarteita :)

Tein ensimmäisen tilaukseni Mimaxille tiistaina ja heti eilen sain hakea ne postista!! Siis nopeata toimintaa todellakin!
Tilasin siveltimiä, hileitä, kirjan, fimosiivuja ja koristelulakan ja  kynsipaletin. Kynsiteipin sain näköjään lahjaksi, mukavaa :) En ole sellaista koskaan käyttänytkään, niin kivaa päästä kokeilemaan!
Oon viihtynyt näissä ranskalaisissa hyvin, mutta nyt ne joutuu väistymään,että pääsen kokeilemaan uusia juttuja!
Täytyy vaan miettiä, mitä tekisin...
Taas on pari uutta lukijaa tupsahtanut, kiva kiva!! Kiitokset taas :)

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Ranskalainen manikyyri

Siis mä en koskaan tee ranskista ja nyt mulla on semmonen, outoa... Illalla ajattelin tehdä tavallaan pohjaks ranskiksen ja sit tänään piti siihen päälle lätkiä jotain värikkäämpää mutta enpäs sitten halunnutkaan. Konadin ihanat tähtöset ja valkoista viivaa + hitunen kimallusta, siitä on nämä kynnet tehty :)

Lakat on dependin valkoista ja color clubin incognito. Nfu 39 hitunen ja seche viteä kuivattamassa :)

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

Vaaleanpunaista vaihteeksi

Eipä ollut sitten ollenkaan mieluiset noi edelliset. Vaikka tummista väreistä kyllä tykkään kovastikin, niin noissa joku tökki niin pahoin, että oli otettava heti pois :D Onneksi oon kesälomalla, niin on aikaa säätää ;)
Ei varmaan tähän tahtiin ehdi vaihdella ja postailla, kun arkinen aherrus taas alkaa...
Nyt sitten tuijottelin kynsilakkalaatikkoa vailla minkäänlaista visiota... ekana käteen tarttui color clubin incognito, sitä kun en ollut vielä ehtinyt kokeilla. Ja tutkailu jatkui, mikä siihen parhaiten sopisi. Isadoran pink cadillac hypähti esille, sekin on aika vähällä käytöllä ollut.
Ensin siis incognitolla pohja ja pink cadillacilla vino "ranskis". Sen jälkeen kynnet kaipasivat vielä jotain, löysin jotain vanhoja tarroja ja kuorrutin kynnet askarteluhileellä. Sitä olis saanut ehkä hieman vähemmän olla, mutta mitä voi odottaa kun purkista suoraan kaataa :D Mä niin tarvin semmoisen sivellin setin..


lauantai 16. heinäkuuta 2011

Ei aina mee niinkuin kuvittelee...

Mulla oli hieno visio mielessäni, että nytpäs teen hienot kynnet ja erilaiset kuin ennen. No erilaiset ne on joo, mutta eipä kovin hienot... Ei näytä samalta kuin mielessä :D Huomenna pakko vaihtaa...  Kuvaa kuitenkin kehiin:

Lakkoina käytetty color club warhol ja essien sexy divide ja nfu oh60

Nfu Oh 52

No niin, eilen laittelin nufuliinia kynsille aamusella ja tietysti piti koiria lähtee ulkoiluttaan melko pian sen jälkeen... Vähän meni rusetille, mutta ei sitä onneks paljoo kuvasta erota. Taisi olla toinen käpälä pahempi :D
Päivällä leipomis- ja tiskauspuuhien jälkeen kärjet oli kuluneet, niin laitoin dependiä päälle :DYllättävän hyvin sopi tuon nfu:n hileiden väriin :o
Täytyy muistaa jatkossa lakkailla iltaisin, niin kuin yleensä teen :) Saapi nähdä iskeekö tänä iltana inspiraatio vaihtaa lakat..
Voi hienoa, taas oli parikin uutta lukijaa liittynyt seuraamme, kiitos kiitos :)


torstai 14. heinäkuuta 2011

Uudet aarteet

Ostin tänään kaksi ihanaa nufuliinia ja 3 dependiä. Niistä ei sitten sen enempää vielä, paitsi kuva :) Luultavasti huomenna pääsee jossain muodossa ainakin kynsille, kun vaan ensin osaa päättää kumpaa nufuliinia käyttää. On ne vaan niin kauniita ihan pullossakin :) Voisin ihastella niitä vaikka kuinka kauan :D
Minulla on taas uusi lukija, ihanaa :) Kiitokset jälleen kaikille, toivottavasti edelleen viihdytte :)

Lakkavarasto...

Laitetaas nyt kuvaa mun vaatimattomasta kynsilakkavarastostani. Kun kerran ne eilen tuli pöydälle levitettyä ja kuvattua...
OPI


Color club
Zoya ja Nfu Oh


Depend
Mavala, rimmel


Orly, Essie, China glaze

Isadora

Lumene, Beyu

sekalaista



keskiviikko 13. heinäkuuta 2011

Violettia :)

Olihan se ihan pakko uudet lakkailut tehdä, kun onnistuin siivouspuuhissa pilaamaan nuo aiemmat :)
En vaan millään meinannut keksiä yhtään mitään, mitä haluaisin, tyhjensin koko kynsilakkavarastoni pöydälle ja aloin miettimään. No, violetti sieltä sitten silmille hyppäsi joten siittä sitten liukuvärjäystä taas kehiin.
Nyt oli ihan pakko samantien tulla postaamaan, miniläppärillä ja taas kännyllä otetut kuvat.. ei vaan jaksanut odottaa aamuun :D
Kameralla kuvasin mun kynsilakat, ehkäpä laittelen niistä kuvia huomenna...

Uusia lukijoita :)

Kauniit kiitokset, taas on uusia lukijoita täällä, nyt jo täysi 10 :)
Toivottavasti viihdytte, ja mielelläni otan vinkkejä vastaan, miten voin blogiani parantaa!!

Tulihan ne :)

Jep jep, eilen postisetä ovikelloa soitteli ja siellähän mun ihanat Cesarsin odotteli :)
Eilen oli vaan kova hoppu iltaan asti, enkä ehtinyt kuin pohjavärin lakkaamaan, kamalaa :D
Nyt aamusella sitten vaan läiskin vähän konadkuvioo päälle ja pikapostaus tänne ennen päivän askareita ;)
Menee varmasti vaihtoon viimeistään huomenna, jahka saan inspiraation mitä tekis :)

Tässä siis ostokset: ColorClub wicked sweet, ColorClub incognito, konadlakka hopea, laatat m21 ja m82, kynsinauhaöljykynä persikka :)

Tässä kynnet ja alla käytetyt lakat:

maanantai 11. heinäkuuta 2011

Malttamaton...

Voih, millä mä jaksan odottaa uusia ihanuuksia... tilasin eilen Cesarsilta pari lakkaa ja konad laatat, enkä malttaisi odottaa :D Tiedän kyllä, että sieltä tulee tilaukset aina ihan supernopeasti, onneksi!! Mutta kun "lupasin" itselleni,etten vaihda lakkauksia ennen kuin saan ne uudet jutut :D

Että niitä odotellessa siis, ennemmin ei uusia kuvia tule :D

lauantai 9. heinäkuuta 2011

Ihanaa OPI:a :)

Hommasin tänään uuden ihanan OPI:n, planks a lot:n Pirates of the Caribbean sarjasta <3
Aiemmin, kun noita lakkoja katselin, en pitänyt niistä yhtään, mutta uudemman kerran katseltuani niitä tulin toisiin ajatuksiin. Ja koska lila on lempivärejäni, ei ollut vaikea valinta :)
Lisäksi ostin sen silver shatterin. Piti ne jotenkin yhdistää, mutta siitä ei sitten tullutkaan mitään, niinpä laittelin parista konadista kuvia.
Anteeksi jälleen kuvien laatu, taas on kännykällä räpsittyjä..
Ja juu, lakat on putsaamatta reunoista, muttaku olin niin laiska :D

torstai 7. heinäkuuta 2011

Turkoosia

En sitten todellakaan kauaa jaksanut katsella noita edellisiä lakkauksia :D
Pakko oli saada jotain hillitympää mutta kuitenkin kesäistä.
My dream nailsissa oli ihanat kynnet joita koitin matkia. Ei yhtä hienot tullut, mutta tykkään jokatapauksessa :)


Tuossa vielä käytetyt lakat.

keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

Aina ei voi voittaa...

Juu, täytyi sitten laittaa kynnet taas kesäisempään kuosiin, mutta toteutus hieman tökki :D Visio ei ihan välittynyt kynsiin siten, kuin ajattelin... Ajatuksena oli ainakin se, ettei tällä kertaa ainakaan konadeita käytettäis, eikä liukuvärjäystä. Mutta ei kuitenkaan yksiväristäkään eikä perus ranskista. No tulos on sitten nähtävissä kuvissa :)  
Ihanaa, olen saanut taas uuden lukijan :) Kiitos taas :)
 Tässä käytetyt lakat
 Tässä toinen käpälä
Ja tässä toinen :)
Mä tein nyt aamulla noista isommista pinkeistä täplistä kukkaset,ettei niin pilkkutautisilta näyttäisi. En tiedä auttoiko juurikaan :D Luulempas,että illalla kutsuu taas lakkaustalkoot, kun en tykkää näistä yhtään!