perjantai 31. elokuuta 2012

Lastuisaa lakkailua

Lakkasin kynnet Orlyn Stone Coldilla ja siihen päälle kahta Nfu:n lastulakkaa. Eka kuva on pikakuivattajan (inm) kanssa ja seuraaviin laitoin mattalakkaa päälle.
Ensin Essien mattalakkaa, mutta ei mattaantunut jostain syystä, laitoin vielä Rimmelin vastaavaa päälle niin vähän parempi tulos =)
Tuli vastustamaton hinku pitkästä aikaa tehdä matatut kynnet. Kai se tämä syksyn tulo vaikuttaa, ei niin kirkkaita ja kesäisiä kynsiä tee mieli tehdä.
Kerankin muistin ottaa kuvan kaikista käytetyistä lakoista, hiphei :D





sunnuntai 26. elokuuta 2012

Leimailuja

Jep jep, leimauspuuhiin kävin käsiksi pariin otteeseen, ja koska en ole ehtinyt aiemmin kirjoittelemaan, laitan molemmat tähän samaan kirjoitelmaan :)
Kuvia siis tiedossa useita..

Ekoissa oli lakkana OPI:n Russian Navy Suede ja leimat Classics metallic nro11.




  

 
Toisissa oli pohjalla Make Up Storen Greta ja leimauksissa käytin Isadoran Sweet Violetia ja laitoin vielä vaaleanpunaiset strassit jokaiseen kynteen =)





tiistai 21. elokuuta 2012

Erivärikynnet

Ihanan auringonpaisteen innoittamana oli kaivettava kirkkaat värit esiin =) Koska en osannut valita, laitoin kaikkia. Yllättäin lakat on taas laatikossa, mutta näissä käytin seuraavia: pekaloissa Color Clubin Wicked Sweet, etusormissa China Glazen Pink Voltage, keskareissa Color Clubin Polish For All, nimettömät Color Clubin Lime Starts Here ja pikkurillit Color Clubin Warhol.
Leimailut meni taas metikköön, mutta olkoot...
Ja edelleen kaikki mun päällyslakat levittää leimaukset :( Koskahan muistaisin ostaa Konadin lakan, jos se olisi yhtään parempi..


perjantai 17. elokuuta 2012

Leipänen jälleen =)

Täytyipä sitä ottaa uusi yritys sandwitchin teossa =)

Mutta olinpas niin nopsa, että ennätin kaikki lakat tunkea laatikkoon ennen kuvauksia. Taas. Mutta etsin toki jos jotakuta kiinnostaa mistä nämä ovat tehty =)



lauantai 11. elokuuta 2012

Pelikynnet

Nyt on vuorossa lapseni ideoimat kynnet :D Mietin ääneen, että mitähän sitä keksisi ja sieltä tuli heti vastaus, että tee ristinollakynnet :D

Pohjalla on Orlyn Bonder aluslakka, 2 kerrosta Nfu:n mustaa ja koristelut Oumaxeilla.

Ensin tein oikeaan käteen (vasuri kun olen) pikkusormen ja nimettömän ristinollat ja tuumasin, että en kyllä joka nakkiin jaksa niitä pipertää ;) Niimpä keskari ja etusormi saivat vain nopan/dominon pallerot.
Peukaloon tuli ruutu7.

Vasempaan käteen vahingosta viisastuneena aloitin pikkusormen hertalla, nimetön sai ristinollan ja keskariin lapsonen kyseli, että voisiko laittaa padan. No pata 4 siihen tupsahti ja täytyihän sitä ristiäkin saada, että korttipelit onnistuu.
Peukkuun vielä ristinollaa ja kaikkien päälle Inm kuivattajaa ja valmis =)





maanantai 6. elokuuta 2012

Vaikutteita vaikutteita =)

Mun apinointi jatkuu vielä :D

Sannu oli tehnyt ihanat koristelut Sinikilpikonnan innoittamana ja minäpä sitten perässä.

Mulla on lakkana Zoyan Freja, se on ihana lakka, tulee mieleen meren siloittama tumma kivi.
Siihen päälle sitten Orlyn Instant Artisteilla viivat ja strassit päälle. Viivat olisivat saaneet onnistua kauniimmin, mutta seuraavalla kerralla parempi onni :)



sunnuntai 5. elokuuta 2012

Kimallusta

Kun näin nämä Sannun ihanat kynnet, ihastuin ikihyviksi =) Pakkohan tuota mainiota tyyliä oli matkia =)

Mulla on kynsillä yksi kerros Lumenen Runoni -lakkaa, ranskiksena Essien Mint Candy Apple ja 3 eri glitteriä. Sitten koristelulakoilla koristelut, valkoinen on Orlyn, sitten menin jollain vanhalla Dependin hopeisella sutimaan ja sehän oli jo ihan kökkööntynyttä.. näkyykin kuvissa paikoitellen rumasti.. ja vielä Kiss:n vihreätä koristelulakkaa, Inm pikakuivattaja päälle ja valmis.
 
Tykkään kyllä, raikkaat ja sievät mielestäni. Mielipiteitä?





lauantai 4. elokuuta 2012

Jotain muuta välillä ;)

Jep, niinkuin viimeksi sanoin, teen jotain muuta kuin Oumaxeilla maalailua.
Mutta enhän mä sitten keksinyt yhtään mitään, kun piti alkaa kynsiä laittamaan :D

Tuollaiset kukkaviritykset sitten laitoin niillä uusilla Orlyn Instant artisteilla ja alla on Color Clubin Foiled sarjasta lakka jonka nimeä en nyt muista... =) Öhöm, onpas taas hyvällä mallilla tää mun bloggaus, älkää antako häiritä :D

Muuten oon ollut ihan yksivärisillä kynsillä, niin en niistä ole kuvia otellut. Ja parhaillaan kynnet on ihan nakuina ja mietintämyssy päässä, että mitäs seuraavaksi... Taitaa olla leimailun vuoro kenties..