tiistai 13. marraskuuta 2012

Muffinsseja

Mä innostuin leipomaan muffinsseja, suolaisia ja makeita, ja kynnetkin saivat muffinssikuosin.
Inspiroiduin siis leipomuksistani todella :D
Monet, monet bloggaajat ovat noita muffinssikynsiä tehneet ja sieltä se kuvio on takaraivoon jäänyt, mutta nyt vasta sain sen kynsille asti toteutettua =)

Aika namit omasta mielestäni ja laitanpa kuvan leipomistani muffinseistakin =)




sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Väriä elämään

Nyt oli pakko saada jotain värikästä ja jotain muuta kuin leimailuja.
Eilen lakkasin kynsiin "pohjamaalin", eli Opi:n Alpine Snow:ta pari kerrosta. Mutta sitten en keksinytkään yhtään mitään ja kynnet jäi odottamaan inspiraatiota.
Tänään aamulla tartuinkin pitkästä aikaa Oumaxeihin ja maalasin kynnet värikkäiksi =) Päälle hieman kimallusta ja pari kerrosta Seche Viteä ja jo kelpaa olla hetken aikaa näillä.






lauantai 3. marraskuuta 2012

Black&silver

Jälleen käpälät tarttu leimausvälineisiin =) Kumma juttu, miten tulee kausia milloin tekee vaan jotain tiettyä tyyliä.
Ainoo mikä tuossa puuhassa ärsyttää, on se sotku..ylenmääräinen putsaaminen ei tee kovin hyvää... Kynsinauhat huutaa hoosiannaa..
Kädet on muutenkin tosi kuivat, eikä mikään voide ole tarpeeksi tehokas. Ja koska en töissä voi käsirasvojen kanssa lutrata, en tule koskaan saamaan käsiäni siihen kuntoon, että kynsinauhat näyttäisi hyviltä =( Kateellisena joudun katselemaan muiden kanssabloggaajien kauniita käsiä..

No mutta asiaan, kynsille päätyi Isadoran Silver sparkles. Leimasin kuviot päälle ja jostain syystä töpöttelin vielä Mavalan Black diamondia kärkiin. Näytti muka jotenkin vajailta pelkillä leimoilla, mutta ei toi töpöttely ollu välttämättä paras ratkasu..

Kuvat ei oo häävejä. Kynsiä lakatessa on jo pimeetä ja töiden jälkeen hämärää.. ei saa hyviä kuvia ollenkaan, mulla kun ei ole mitään kuvausboksia.