perjantai 21. lokakuuta 2011

Warning, ei herkille katsojille ;)

No niin, nyt se sitten tapahtui. Kynsikatastrofi.
Koirien ulkoilutus on siis vaarallista puuhaa.. toinen kun päätti, että nyt mennään ja mä en ollut ihan mukana hommassa. Fleksi lähti kädestä niin, että keskarin kynsi meni mukana, jäi vain pienestä kohdasta kiinni ja veri tirskui... Oli sitte tooosi kivaa poistaa lakat ja se kynsi irroitella.. mukavasti tykyttää..
Kaikki kynnet sai sitten lyhennystuomion ja keskari tupon päällensä. Sitä ei lakkailla aikoihin =(
Seuraavassa kuvaa poloisesta ja keltaisista kynsistä.
Lakasin kynnet lyhennyksen jälkeen, Samaa Zoyan Frejaa mistä eilen oli raita. Orlyn peacockilla ja hopeisella leimauslakalla palloja. Hitunen Color clubin kimalletta kärkeen ja Seche vitet kuivattamaan koko komeus.



11 kommenttia:

Elin kirjoitti...

Ai kauhia D: Multa hajos kans oikeen peukalon kynsi jo toisen kerran kuukauden sisään, rasittavaa -.-

http://sayitwithyour.blogspot.com/

Daniela kirjoitti...

huii, kynsiparka :( Olen itsekin huomannut että koiran ulkoiluttaminen ja kynsien kasvatusprojekti ei kulje käsi kädessä... :/

Anonyymi kirjoitti...

Ai kamala :O Mulla ei ole onneksi vielä koskaan mennyt noin pahasti, toivottavasti ei menekään. Pikaista paranemista kynsiparalle!
- Papu

Mia kirjoitti...

Kovasti kiitoksia myötätunnosta kaikille!! Aikas ärsyttävää tää nyt on, kun tökkii tolla jokapaikkaan ja sattuu niin peevelisti.. Ei onneks oo koskaan noin pahasti aikaisemmin mennyt ja toivon ettei enää tulevaisuudessa menis!!!!

Mirja kirjoitti...

Ihan omasta kokemuksesta tiedän että sattuu ihan peevelisti! On noi koirulit melkoisia ;) Mähän ite teloin sormeni leikkiessäni lego ukkeleilla ;D Mutta joo, on varmasti kipee. Lähettelen sulle täältä parantavia ajatuksia ja varoivaisuus impulsseja sormen tökkimisen varalta. Onneks noi kynnet kasvaa melko nopeesti :)

Passion for Nails/Suvi kirjoitti...

Auts, on kyl kipeen näkönen. :|

Mia kirjoitti...

Kiitokset =) Heti tuntuu paljon paremmalta kun ootte hengessä mukana!! Huomasinpas juuri,että nassun pesu yksikätisesti oli aika hankalaa ;)

Nannu kirjoitti...

Auts :( Mulla ei onneks menny ihan noin pahasti. Varmasti on kipeä. :( Mut hienot kynnet taasen, vaikkakin lyhyemmät. :)

Mia kirjoitti...

Kiitos Nannullekin =) Harmittaa taas kun ei kuvissa näy se mikä luonnossa.. oikeesti noi on tosi kivat =)

Rose kirjoitti...

Auu, näyttää todella kipeltä :s
Mutta nätit kynnet :)

Mia kirjoitti...

Rose: Juu edelleen on kipiä =( Mutta kiitos kehuista =)