perjantai 20. tammikuuta 2012

China Glazen Lorelei's Tiara

Ai että olin onnellinen, kun viime viikolla tuo lakka postiluukusta tupsahti! Pakkohan sitä oli kynsille heti saada ja hetken sitä ihastelinkin onnellisena, mutta mutta... sepä lähti heti seuraavana päivänä isoissa paloissa lohkeillen pois =( Ja mä kun oon tottunut siihen, ettei noi glitterpommit lähde millään pois..
Onko kenelläkään muulla vastaavia kokemuksia?

Seuraavaksi kokeilin niin, että laitoin Color Clubin Hot Like Lavaa jonka päälle töpöttelin Some Like It Hautea ja Lorelei's Tiaraa ja samana päivänä alkoi lohkeilu. Että mua harmittaa.. Niin kauniita lakkoja kun ovat!6 kommenttia:

pieni tulitikkutyttö kirjoitti...

tuttua >:( ei kyllä noilla lakoilla oo kokemusta, mutta vaihdoin aluslakkaa niin ei enää lähtenyt : )

Mia kirjoitti...

Mikä aluslakka sulla toimii? Nyt mulla on käytössä Orlyn Bonder, oon vasta vähän aikaa sitä käyttänyt. Muiden lakkojen kanssa ei ole ollut ongelmia. Sitä ennen oli Mavalan aluslakka mutta sen kanssa en ole kumpaakaan noista kokeillut.

Nannu kirjoitti...

Tää on aivan mahtavan näkönen lakka,haluun haluun. :) Toivottavasti aluslakan vaihto auttaa kestävyyteen. Kerropa sitten, kun testaat uudestaan, että oliko aluslakalla merkitystä.

Mia kirjoitti...

Kerron heti kun kokeilen jotain muuta! Toivottavasti auttaa, koska on tuo niin mahtavan näköinen lakka!!

pieni tulitikkutyttö kirjoitti...

Mulla on nyt Sally Hansenin se lila pullo (en jaksa vaivautua nousemaan ja katsomaan mitä siinä lukee, eh). Tosin jos sulla ei oo ollut ongelmaa muiden lakkojen kanssa, tuskin johtuu aluslakasta :s Toivottavasti keksit jotain, koska toi on todella ihana lakka ♥

Mia kirjoitti...

Täytyy kokeilla kuitenkin jossain vaiheessa jotain muuta aluslakkaa, kun pakkohan tuota ihanuutta on pystyä käyttämään!! Kiitos sulle vinkistä =)