lauantai 16. kesäkuuta 2012

Summerstripes

Eilen illalla lakkasin kynnet valkoisella ja kaivoin kaikki neonlakkani esiin. Minkäänlaista suunnitelmaa ei ollut, ja lopulta aloin vaan siveltimellä sutimaan raitoja vieri viereen. Ne saatuani näytti aika pliisulta, niinpä orlyn instant artistilla mustat raidat värien rajakohtiin. Vähän on epätasaista ja tärisevää viivaa, mutta ei haittaa mua!
Kimalletta päälle vielä ja valmis.
Olin linnanmäellä tänään koko päivän ja siellä jäätelönmyyjä ihaili kynsiä, mukavaa ;) Tykkään hirmuisesti itse, ihanat kesäkynnet ja juuri sopivat lintsille =)
Toivottavasti tekin pidätte. Kuvia taas monta, kun en malta karsia :D

7 kommenttia:

Yue kirjoitti...

Oon just ite lakkaamassa raidallisia kynsiä! :D Oottelen, että lakka tässä kuivuu. Mun kynnet ei kylläkään oo noin kesäiset ja iloiset kuin sun, vaan tällaset perus harmaat. xD No, sun kynnet sopiikin hyvin Linnanmäelle ja mun tällaseen harmaaseen sadesäähän.
Määkin haluaisin pitkästä aikaa Lintsille, mutta se on niin kaukana täältä. Uskaltauduitko hurjimpiin laitteisiin? ;)

Rose kirjoitti...

Ihanat!

Mia kirjoitti...

Kiitos teille =)
Täytyy kyllä myöntää, etten uskaltanut hurjimpiin laitteisiin :D Tyydyin katsomaan vierestä kun toiset meni =)
Vuoristorata on kyllä ehdottomasti lintsin paras laite ja siihen tulee mentyä monta kertaa. Tänä kesänä menen toisenkin kerran sine, saas nähdä mihin silloin uskallan ;)

Vanquish kirjoitti...

Ihanan kesäiset! :) Mä tein kans toissapäivänä neonraitaa, mut ne on vähän tylsemmät ;)

Mia kirjoitti...

Kiitos Vanquish =) Et oo vissiin vielä kuvaa niistä laittanut? En oo ainakaan huomannut? Jostain syystä edelleen toi bloggeri välillä jättää sun blogin (ja muutaman muunkin) laittamatta siihen lukemieni blogien listaan, ärsyttävää!!

Veera Ojanen kirjoitti...

Aivan upeet kynnet, musta tuli lukija ;) !

Mia kirjoitti...

Voi kiitos Veera, tosi kiva kuulla! Ja tervetuloa, toivottavasti viihdyt =)