tiistai 16. lokakuuta 2012

Kimallusta syksyyn

Ilma on niin synkkä ja harmaa, että lakaksikin valikoitui harmaa, Orlyn Pixie Dust. Koska jotakin se kaipasi lisäksi, eikun siis lakkalaatikolle penkomaan. Otin Inglotin 201 jota sudin kerroksen ja vielä wettiksen Halucinatea kerros.
Orlyn Instant Artistin mustalla ja violetilla viivoja ja dotting tool palleroita, päälle pari kerrosta Seche viteä ja valmis.
Harmihan se on, ettei tuota kimallusta ja säihkettä näillä keleillä näe, mutta kyllä se mieltä piristää, että edes hieman on jotakin loistavaa =)

Ai niin, meinasi unohtua, oon nyt jonkin aikaa käyttänyt Sechen Base aluslakkaa ja täytyy kyllä sanoa, että toiste en osta. Kaikkia värilakkoja laittaessa tulee kaljuja kohtia, kun lakka lähteekin mukaan. Minkään muun kokeilemani aluslakan kanssa ei näin oo käynyt. Jotkut lakathan nyt tietty on muutenkin hankalia ja saattavat noin käyttäytyä, mutta tuon Basen kanssa niin käy aikalailla joka kerta.. en tykkää =(

4 kommenttia:

pieni tulitikkutyttö kirjoitti...

nätit kynnet ♥

Mia kirjoitti...

Kiitos <3

Celia kirjoitti...

Ihanat kynnet ja ihana lakka, voi miksei sitä enää saa mistään.. :(

Mia kirjoitti...

Kiitos!! Eikö tuota Orlya saa mistään, höh =( Se on kyllä tosi kiva, vaikka ensin ajattelin sen olevan jotenkin tylsä, mutta eihän se ole ollenkaan, päinvastoin =)