lauantai 1. joulukuuta 2012

Talvikynnet

Tulihan sitä lunta vihdoinkin =)
Sen innoittamana lakkasin kynnetkin ;) Sain synttärilahjaksi Isadoran oikein tummansinisen lakan, Night Flight nimeltään. Aikas ihanan värinen, mutta harmikseni unohdin ottaa kuvan siitä pelkälteen.
Sitä on 2 kerrosta ja siihen päällä töpsöttelin hieman valkoista ja hopeaa. Lisäksi vielä China Glazen SnowGlobea ja päällylakkana tällä kertaa Mavalan joku pikakuivattava päällylakka, koska Seche vite vetelee viimeisiään, enkä oikein siihen Inm:n ole tyytyväinen...
Laitan kuvia toisista kynsistäkin, missä käytin Inm:a, ja ruttuun meni...

Mutta tässä nämä ekat:Nämä kynnet tein pikkujouluihin, missä olin viime viikonloppuna.
Kävin shoppailemassa, enkä voinut vastustaa tuota Opi:n Goldeneye lakkaa.
Ja koska mulla oli sininen paita, halusin samaa väriä lisäksi kynsillekin. Siniseksi valikoitui Orlyn Stone Gold. Päälle laitoin tosiaan sitä Inm:a ja vielä pitkän ajan kuluttuakin lakat meni ruttuun =(

Olen koittanut nikkaroida itselleni "valolaatikkoa" muiden bloggaajien inspiroimana, mutta en ihan vielä ole kovin hyvä tuossa kuvaamisessa sen(kään) kanssa.. Mutta kaippa nää vähän parempia on, kuin ihan perusvalossa otetut =)


4 kommenttia:

Sannu kirjoitti...

Ihana lumisade noissa ekoissa kynsissä <3.
Ja tuo Goldeneye-kuva! Oon eBayssa tuijottanut tuota pulloa ja miettinyt, että tuleeko mulla käytettyä noin kultaista lakka, kun tykkään enemmän hopean väristä (sormukset valkokultaa jne), mut tuo kuva löi sinetin! *klikkailee tilailemaan* ;)

Mia kirjoitti...

Kiitos Sannu =) Kyllä tuo Goldeneye on aika namu. Tuo pullokuva onnistuikin paljon paremmin, kuin nuo kynsikuvat =)

Nannu kirjoitti...

Ihanan talviset kynnet. :) Ja pikkujoulu kynsiin sopii mainiosti kulta ja sininen. :) Tarttisin kynsi apua ens viikonloppuna. ;)

Mia kirjoitti...

Kiitos Nannu =) Jaahas,katsotaas siis perjantaina niitä kynsiä :D