lauantai 10. toukokuuta 2014

Mustavalkoista

Matkin itseäni ja näitä kynsiä.
Tykkäsin noista alkuperäisistä ihan hulluna, mutta nää tänkertaiset ei ihan niin hyvin onnistuneet.
Ihan hienot olivat kuitenkin omasta mielestäni ja ihan harmitti, kun siivotessa menivät kulahtamaan niin kovasti, että piti ne poistaa.

Lakkoina on kaikkien kehuma Gina Tricot:n valkoinen (mun mielestä se ei ole mitenkään mahtava, ihan ok valkoinen) Ja musta on Essien Liqorice.

Päällä on Seche Viteä ja kiilto on niin huima, että komeesti kynnet heijastelee ;)

7 kommenttia:

Nannu kirjoitti...

Musta nääkin on hienot, vaikee valita kummat on hienommat tai kivammat. :) Nää on kivat, ku joka kynsi ei ole samanlainen. :)

Mia kirjoitti...

Kiitos luottokommentaattorini :) Sä ootkin näköjään melkein ainoa, joka täällä enää nykyään käy..

Nannu kirjoitti...

Olihan tohon edelliseen tullu muilta ku vaan multakin. ;)

hannele kirjoitti...

Hei, mäkin tulin käymään täällä! Kivat kynnet on, vaikka alkuperäiset piirun verran paremmat, mutta mustavalkoinen toimii aina :)
Itse en ole vielä ginan valkiseen haksahtanut ja vaikuttaa jo liian hypetetyltä, että voisin sen tehdä :D Hyvä, että kuulee realistisiakin arvioita!

Mia kirjoitti...

Nannu: Oho, nyt vasta huomasin tämän, jostain syystä ei tullut sähköpostiin ilmoitusta viestistä. Enkä oo täällä blogin puolella käynyt lainkaan viime aikoina.. :(

Hannele: Kiva, kun kävit :D Ja kiitos! Mustavalkoinen on kyllä mukava yhdistelmä.
Kyllä tuo Ginan lakka jo ihan hintansa puolesta kannattaa hommata, kun tosiaan ainakin Opin Alpine snown se päihittää mun mielestä, vaikkei mikään superhypermegamahtava olekaan :D

hannele kirjoitti...

Ai no sit mun varmaan tarvii ostaa se, kun mulla on toi alpine snow ja se alkaa jo olla ehtoopuolella. Mutta ihan itseäni kiusaten ostin Seppälästä valkoisen lakan, jossa olikin ihan liian leveä suti, ei meinaa mahtua pulloon ees.

Mia kirjoitti...

Juu, osta ihmeessä =) Ei siinä ainakaan kovin paljoa häviä, jos ei ihan omaan makuun olisikaan. Mä vaihdoin siihen heti essien sudin, niin sillä ainakin on ihan mukava lakkailla =)