tiistai 21. elokuuta 2012

Erivärikynnet

Ihanan auringonpaisteen innoittamana oli kaivettava kirkkaat värit esiin =) Koska en osannut valita, laitoin kaikkia. Yllättäin lakat on taas laatikossa, mutta näissä käytin seuraavia: pekaloissa Color Clubin Wicked Sweet, etusormissa China Glazen Pink Voltage, keskareissa Color Clubin Polish For All, nimettömät Color Clubin Lime Starts Here ja pikkurillit Color Clubin Warhol.
Leimailut meni taas metikköön, mutta olkoot...
Ja edelleen kaikki mun päällyslakat levittää leimaukset :( Koskahan muistaisin ostaa Konadin lakan, jos se olisi yhtään parempi..


4 kommenttia:

Teanna kirjoitti...

Onpa ihanan värikkäät!:) Mä käytän leimailujen kanssa (ja yleensä muutenkin paitsi suoraan tarrojen päälle) Cesarsin omaa pikakuivattavaa. Jotkut sanoo että se levittää, mutta kun ottaa sitä tarpeeksi siveltimeen eikä vedä samasta kohtaa kahta kertaa niin ei leviä ainakaan mulla:) Tietty pitää muistaa olla myös aika helläkätinen, ettei paina sutia liikaa kynttä vasten.

Enail kirjoitti...

Hyvin sopii noi värit yhteen. Eikä tuo leviäminen ainakaan kuvissa näy. Siistiltä nuo leimat musta näyttää :)

Niniane kirjoitti...

Ihanan pirteän väriset! Ainakin noita katsoessa tulee hyvälle tuulelle! :)

Mia kirjoitti...

Kiitos kaikille =) Noi kuviot ei tulleet kokonaisina yksikään, noissa kun pitäs tuon pallukan olla umpinainen ja ovatkin "onttoja". Mutta eipä se kauheesti haittaa :D