sunnuntai 26. elokuuta 2012

Leimailuja

Jep jep, leimauspuuhiin kävin käsiksi pariin otteeseen, ja koska en ole ehtinyt aiemmin kirjoittelemaan, laitan molemmat tähän samaan kirjoitelmaan :)
Kuvia siis tiedossa useita..

Ekoissa oli lakkana OPI:n Russian Navy Suede ja leimat Classics metallic nro11.
  

 
Toisissa oli pohjalla Make Up Storen Greta ja leimauksissa käytin Isadoran Sweet Violetia ja laitoin vielä vaaleanpunaiset strassit jokaiseen kynteen =)

6 kommenttia:

Belegwen kirjoitti...

Molemmat on kyllä todella kauniita, mutta näissä jälkimmäisissä tuo väriyhdistelmä on ihan mieletön! Todella kauniit! :)

Mia kirjoitti...

Voi kiitos Belegwen =) Yllätyin kuinka hyvä tuolla isadoralla oli leimata!

leikkii lakkojen kanssa kirjoitti...

Tuli hiljattain hankittua tuo Classics metallic 11. Kiva huomata, että toimii myös leimauslakkana. :)

Mia kirjoitti...

Toimii oikein hyvin =) Ostinkin sen ihan leimauksia varten, kun monet sitä kehuivat paremmaksi kuin konadin oma hopeinen leimauslakka!

Papu kirjoitti...

Kynnetkin ovat kauniita, mutta tulin oikeastaan teknisellä asialla...! Sun blogilla on paljon ns. haamupäivityksiä Blogilistalla. Se näkyy tosi usein päivitettynä, vaikka mitään uutta ei ole tullut, mikä on sitten aina pettymys kun lukijana jo ehtii ilahtua. Kokeilepas lisätä blogisi tietoihin (Omat tiedot -> Muokkaa blogin tietoja) Blogilistalla Atom-syötteen osoite. Löydät sen blogisi alareunasta kohdasta "Tilaa: Blogitekstit (Atom)" ja se tulee lisätä Blogilistan tiedoissa kohtaan Syötteen osoite. Se voisi auttaa näihin haamupäivityksiin :)

Mia kirjoitti...

Voi kiitos Papu, mutta mä oon ihan onneton näitten juttujen kanssa, ja niinpä siinä sitten kävi, etten löytänyt tuollaista kohtaa mihin sen atom-syötteen olisi voinut laittaa... Aaaapua!!!
Olisi kyllä hyvä saada se kuntoon!!!