torstai 17. lokakuuta 2013

Dupet

Mulla piti olla viime postauksen perusteella tulossa vielä yksi hiekkalakka/teippi manikyyri, mutta jäipä sitten tekemättä..
Kommenteista (tai siis siitä että niitä ei tullut ainuttakaan) päättelin olevani ainoa, joka niistä intoili, joten enpä sitten viitsinyt alkaa väkertään..

Olen jo pitkään ummistanut silmäni siltä tosiasialta, että helmerissäni taitaa majailla yksi dupepari. Ainakin yksi siis ;)
Nyt oli pakko vihdoinkin molemmat syylliset kaivaa esille ja lakata kynnet. Todentotta, eipä juuri eroa toisistaan nämä kaunokaiset. Orlyssa on hieman suurempaa ja näkyvämpää tuo kimallus.
Mutta koska arvokkaita ja laadukkaita ovat molemmat, niin yhtä rakkaita minulle ;) Ja eipä lopu heti kesken, kun on kaksi :D
Ja lakathan ovat Zoya Jem ja Orly Rococo A -Go-Go.

Kynnet on lakattu niin, että pikkurillissä, keskarissa ja peukussa on Zoya ja nimetön ja etusormi sai Orlyn. Päälle Seche Viteä.

Pari ekaa kuvaa on otettu illalla "lightbox" viritelmässä ja kaksi seuraavana päivänä aamulla pilvisellä säällä.

Nyyh, kohta on pakko rutkasti lyhentää kynsiä. Nyt ovat mun mieleen just ihanan pituiset, mutta koska maanantaina työt kutsuu, niin ei näillä töitä tehdä :D Vähän mua pelottaa, miten mun polvi siellä kestää... peukut pystyyn, että pystyn tekemään töitä!! Johan tässä 2kk menikin saikulla..


6 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Ihania lakkoja! Kaapeista on aina "hauska" löytää dupeja. Ainankin tietää, että väri on mieleinen ku se on kaks kertaa tullu ostettua!

Nannu kirjoitti...

Ihana väri. :) Syksysen jouluinen, olipas hassu kuvaus. :D Kyllä ne teippimanit kiinnostaa. :)

Sannu kirjoitti...

Orly näyttää ehkä inasen kivemmalta :).
Voin kyllä lunastaa sulta toisen noista, ihan kumman vaan. Ethän sä kahta tarttee ;).

Mia kirjoitti...

Tattista vaan :)
Mä kyllä tykkään kans enemmän tuosta Orlysta :)
Unohtui tuohon kirjoittaa, että molempia oli 2 kerrosta. Nyt ovat jo pois ja kynnet lyhennetty pikkasen. Odottavat nakuina inspistä :D

Taru kirjoitti...

Siis aivan ihanat kynnet ja lakat!!! Ihan mun väriset, niin ihanan syvä sävy ;D

Mia kirjoitti...

Noi on kyllä niin ihanan tummat ja syksyyn sopivat lakat. Nyt kaiholla katon näitä kuvia, kun kynnet on ihan nysät. Nyyh.